Dyreforsikring handler om risiko!

Dyreforsikring handler om risiko!

Når det kommer til populære dyreraser, da spesielt hunder følger det med en rekke helseplager. Dette er på grunn av ekstrem avling av dyr og ikke alle problemer dekkes av forsikringsselskapene. Spesielt blant de mest populære hunderasene med kortere nese, sliter med pusteproblemer. Hundene krever ikke like mye mosjon som andre hunder, noe som har en sammenheng med pusteproblemene deres. Er du blant dem som har en av slike hunderaser, så kan det hende at forsikringen ikke vil dekke for den nødvendige operasjonen for hunden din. Vi som har hunder går mye ut på tur for å lufte våre firbente, noe som gjør at vi derfor trenger gode klær å bevege seg i se trendly.no, for slike behagelige klær.

En hund som ligger.

Ting å tenke på når man skal sjekke hvilken forsikring gjelder for hunden din? Man finner i forsikringsvilkårene en oppramset liste over helseproblemer som gjelder og ikke dekkes av forsikringen. Slike oversikt finner du hos DNB og IF for hvilke hunderaser det gjelder. Slik det er med alle typer forsikringer, så handler det om risiko. Forsikringer for biler for eksempel, vil variere fra merke til modell. Det gjelder også hvor gammel du er og hvor du bor. Slik er det også for dyreforsikring. Det vanlige man skal se etter er hunderaser med kortere snuter og rund hodeskalle. Ikke alle inngrep som inkluderer misdannelser i svelg og luftveiene dekkes. Listen inkluderer blant annet raser som boston terrier, bulldog, mops, pekingeser, shih-tzu og griffon. Utenom pusteproblemer dekkes ikke keisersnitt på hunderaser som bulldog, chihuahua og boston terrier. Det er også ulike øyelidelser som heller ikke dekkes på grunn av ekstrem avling. Man kan enkelt tenke på dyrene ved å være bevisst på følgene som kommer med på kjøpet.

En søt katt.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *