Oppussing for hundeeiere

Oppussing for hundeeiere

Hundeeiere er som folk flest, de liker å ha det fint rundt seg. Dersom hjemmet ditt trenger en oppussing, bør du vurdere tapetsering. Det er enklere enn du tror, og du får et spennende resultat. Selv om malte vegger er fint, er det mange som gjerne vil ha mønster på veggen, og da er tapet den perfekte løsningen.

Få en «ny» stue med tapet

Med tapeter til stue kan du skape en helt ny stemning i rommet, uten altfor mye arbeid. Finn fine og behagelige mønstre hos familietapeter.no, eller velg fototapeter eller mer vågale farger og mønstre. Mulighetene er mange, og det er inten regler. Du trenger ikke å tapetsere alle vegger i et rom, og du trenger heller ikke å velge samme tapet på alle vegger. Gjør det på din egen måte.

Tapeter med hundemotiv

Som hundeeier, vil du kanskje gjerne ha et tapet med dyremønster. Leter du i kategorien tapeter stue hos familietapeter vil du finne mange motiv med blomster og blader, men det er selvsagt ingenting i veien for å velge dyremotiv på stueveggen. Hva med tapet som har hundemotiv? Det bør være midt i blinken for en hundeeier. Hunden din bryr seg kanskje ikke stort, men eierens stemning smitter over på hunden. Dersom du trives i hjemmet ditt, vil hunden trives sammen med deg.

Tapet i hundehuset

Selv om tapet først og fremst er beregnet på menneskehjem, er det ingenting i veien for å tapetsere innsiden av hundehuset. Bare sørg for at tapetet er beskyttet mot regn. Dersom hunden har et eget lite hus i stua, kan du jo tapetsere utsiden av huset med samme motiv som veggen, bare for moro skyld. Vil du lage en egen hundekrok inne, trenger du bare å sette opp en lav vegg eller bruke en bokhylle som skillevegg for å skape et eget avskjermet rom der hunden kan sove i fred. Denne hulen kan både tapetseres og fylles med myke pledd og en hundeseng.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *