Planlegg økonomien din når du har hund

Planlegg økonomien din når du har hund

Å ha en hund i familien kan kan gi enorm glede på mange plan. Likevel er det ikke til å stikke under stol at hundehold medfører en del kostnader. Hvordan kan man forberede seg best mulig på å dekke utgiftene det medfører å ha hund?

I perioder kan det for de fleste være litt trangt økonomisk. Det kan derfor være lurt å ha en buffer på kontoen for å ha penger tilgjengelig når de trengs. I tillegg finnes heldigvis nødløsninger der man kan skaffe penger på kort tid. Og hvis man bruker noen minutter på å finne billigste forbrukslån har man alltid penger i bakhånd når familiens beste venn krever litt ekstra omsorg.

Det kan imidlertid være stor forskjell på ulike finansieringskostnader, og det kan være verdt å bruke litt tid på å finne billigste forbrukslån i jungelen av tilbud. Slik har man muligheten til å skaffe penger raskt og rimelig når våre firbente venner krever sitt.

En rasehund koster normalt et sted mellom 15 000 og 25 000 kroner. I tillegg kommer faste utgifter til forsikring, veterinærbesøk, vaksiner, mat, stell og lek. Det er lett å undervurdere denne økonomiske belastningen. Samtidig er det jo slik at de fleste hyggelige ting koster penger, enten det er biler, møbler og interiør, feriereiser — eller kjæledyr. Så blir det en prioriteringssak hva man ønsker å bruke pengene sine på. For mange dyreelskere kommer en hund øverst på denne prioriteringslisten. Og sammenlignet med mange andre aktiviteter må det jo sies å representere en moderat kostnad, særlig hvis man velger å bruke det billigste forbrukslånet man finner, fremfor andre og dyrere finansieringsmuligheter.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *