Slik nyter du sommeren med hunden

Slik nyter du sommeren med hunden

For mange nordmenn er sommeren årets beste høydepunkt, da du kan sole deg i varmen, ta fri fra jobb eller skole, og ta en liten pause fra den vanligvis hektiske hverdagen. Derfor er dette den perfekte tiden for å være sammen med hunden din, for nå gjelder det bare å nyte været mest mulig. Her er noen ideer for deg som ønsker å tilbringe ekstra tid med hunden om sommeren, om hvordan du gjør det uten noen problemer.

Ta en tur i skogen

Selv om årstiden gikk fra vår til sommer blir det ikke mindre gåturer for deg og vennen din. Ta en tur i skogen med hunden, se på de nye sommerblomstene som har blomstret, og kanskje ta med et kamera for å ta bilder av den vakre naturen. En idé kan jo være å ha en liten piknik, der du pakker et teppe og niste for begge to. Ta med et par leker, eller bruk hva naturen har å tilby, som for eksempel trær å leke i eller grener som kasteleker. Det er mye du kan finne på i naturen, og det er kun kreativitet som vil stoppe deg.

Kos deg på stranda

Når det er sommer må fritiden utnyttes, og da må du reise til stranda. Mange hunder elsker å grave og leke i sanden, men det kan dukke opp litt trøbbel på turen. For det første, noen strender forbyr hunder, og de som er hundevennlige kan ha regler for hvilke tider som er greit med hund. Dermed er det viktig å sjekke opp lovverket for stranda før du reiser dit. For det andre, hunden din kommer til å slite med varmen hvis den ikke kan svømme, så du må vurdere om hunden burde være igjen hjemme. Det er en fare for solforbrenning (hvis hunden har kortere hår) og spising av sand og gjenstander i vannet, og det er derfor ditt ansvar å være klar over farene som kan ankomme.

Reis rundt landet

I sommeren skal det ofte reises, og muligens til et annet fylke eller et land på den andre siden av kloden. Det kan enten være en kort tur på et par dager, eller en stor opplevelse der du og hunden din besøker ulike byer og kulturer, som er mulig med lån fra Centum hvis du har dårligere råd. Av og til er det vanskelig å få tak i en som kan passe på hunden din, men den trenger ikke nødvendigvis å bli igjen i hjembyen.

Følg de korrekte retningslinjene hvis du tar med hunden din til et sted som krever det, ta med riktig utstyr og vær påpasselig når det gjelder sykdommer og ukjent mat. De fleste hunder får sjelden utforske andre steder enn der de bor, så hvorfor ikke ta den med på en reise den aldri vil glemme?

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *