Gjør dette med hunden din i påsken!

Gjør dette med hunden din i påsken!

Påske er en høytid vi i Norge tar på alvor. I tillegg til gamle tradisjoner som stammer fra kristendommen, har vi skapt en hel rekke med nye tradisjoner. Disse nye tradisjonene er helt nødvendige for mange nordmenn i påsken.

Å være sammen med hunden sin når man har ferie er også noe som er helt nødvendig for mange nordmenn. Heldigvis for både deg og hunden din, så er turgåing og god mat veldig forekommet i påsken. Dette er noe som oftest både eier og hund vil sette pris på.

Det er kanskje noen som er inne på tanken å få noen til å passe hunden mens de er på hyttetur i påsken. Dette anbefaler vi ikke. Hunden vil nemlig elske å være sammen med eierne i påsken. Uansett om det er en lat hund som liker å slappe av å spise mye mat, eller om det er en som elsker å gå på tur, så vil påskeferie som oftest være midt i blinken – spesielt hvis hunden liker både turgåing og avslapping.

Sammenlignet med mange andre dyr, så har hunder god utholdenhet. Det vil altså ikke være noe problem å ta hunden med på lange fjellturer.

Mange hunder er også skapt for kulde og snø. Dette gjør at de virkelig vil elske å dra på tur, selv om det er snø på fjellet.

Når de er slitne etter turen vil hundene på lik linje med oss mennesker se frem til avslapping inne. Da skader det ikke med noe godteri påsk verken til deg eller til hunden din. Det er noe dere begge vil sette pris på når dere skal hvile dere til neste dag.

Det kan fort være at man ser på transport som en mulig stopper for å ta hunden med på påskeferie. Hvis man ikke har stor nok bil for å ha plass til et hundebur med hunden i, så er det lite å få gjort med det umiddelbart, med mindre man leier seg en bil for anledningen. Hvis man har stor nok bil for et hundebur, men ikke har plass etter alt er pakket, kan man benytte seg av en takboks hvor man kan oppbevare diverse man har pakket.

Vi mener absolutt at man skal involvere hunden i påsken, da både den og eierne vil få glede ut av det.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *