Slik kan hunder og katter bo sammen

Slik kan hunder og katter bo sammen

Om du har vært hundeeier en stund har du nok allerede sett at hunden din har en egen personlighet. Derfor er det ikke alle hunder som går overrens med katter, men i de fleste tilfeller vil hunder lære å bo sammen med en katt. Ofte er det heller katten som trenger mer tilvenning. Hvis du drømmer om å både ha hund og katt hjemme, finnes det flere lure triks for å få dem til å bo sammen.

Aller først er det viktig å la katten bli husvarm slik at den er trygg i sitt eget hjem, gjerne da mens hunden er et annet sted i hjemmet. Det er ingenting i veien for å ha hunden i bånd en periode, og mange godbiter på lur for å tilfredsstille hunden i tilvenningsperioden. Det er også lurt å la katten få sitt eget flotte kattehus, og at du plasserer et teppe i nærheten med hundens lukt. Du kan også gi hunden et teppe som lukter som katten slik at begge blir forberedt på hverandres lukter.

La tilvenningen gå gradvis, så vil du se at begge vil akseptere hverandre etter hvert. Ofte må det en eller to krangler til for å markere territoriet sitt før de blir venner.

Hunderaser

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *