Hvordan kan du kombinere fulltidsjobb og hund?

Hvordan kan du kombinere fulltidsjobb og hund?

Som alle hundeeiere sikkert vet kreves det en del planlegging rundt det praktiske. De færreste hunder kan være alene hjemme for lenge av gangen, og bare en 8 timers arbeidsdag tar kan være for Woman using Laptop Computerlenge for enkelte hunder. Ikke bare kan hunden din føle seg ensom og forlatt mens du er borte, den kan også begynne og kjede seg og bli rastløs, noe som kan gå utover inventaret i hjemmet ditt. For ikke å snakke om dilemmaet hunden må forholde seg til mellom å holde seg hele dagen eller gjøre fra seg inne.

Å ha hunden i bur

Det er sterke meninger både for og imot å ha hund i bur over lengre tid. Om man reiser og hunden fort blir stresset, redd eller sint av å være i bånd hele tiden kan bur absolutt være løsningen. Men et stengt bur som oppholdssted hele dagen mens du er på jobb er ikke like humant. Man kan selvfølgelig se fordelene ved det, man slipper at hunden river ned noe eller klorer på møblene. Men da putter man også seg selv og sine egne ting foran hundens velvære. Dette varier selvfølgelig mye, og det finnes også mange hunder som føler seg tryggere i et bur.

Hvordan bør det løses?

Har du ett eller flere pensjonerte familiemedlemmer som er glade i hund kan det være en idé å la hunden din være der Sad Young puppy in shelter waiting for new owneriblant mens du er på jobb. Hunden vil like å ha litt selskap, og det vil kanskje personen som passer den gjøre også? Bor du på landet kan en utendørs hundegård være smart å ha, her kan hunden få både frisk luft og litt plass til å røre seg. Bor du i byen finnes det også hundepassere som kan gå tur med hunden din på dagtid, og det er ofte ikke veldig dyrt. Valgene er mange, men hundens velvære bør prioriteres.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *