Hund gir deg bedre selvtillit

Hund gir deg bedre selvtillit

Visste du at du kan få bedre selvtillit av å få hund? En hund kan også gjøre det lettere å få kontakt med andre. Mange som sliter psykisk, føler seg bedre av å ha en firbeint bestevenn. Har du hund, kan du heller ikke legge deg ned på sofaen og grave deg ned i problemene dine. Du må rett og slett ut for å lufte hunden, uansett vær og uansett humør.

Selvtillit kan endre livet

Økt selvtillit kan endre livet på mange måter. Du kan bli modigere til å være sosial, og du kan våge å søke på jobber du ellers aldri ville prøvd å få. Det er mange måter å øke selvtilliten. Noe handler om det psykiske, om å trene seg opp mentalt. Andre ting kan handle om å føle seg vel med kroppen sin. Hvis du er usikker på egen kropp, kan det hende at brystimplantater fra Motiva hjelper. De kan i hvert fall gi deg de proporsjonene du føler deg vel med, og man skal ikke undervurdere hvordan dette påvirker psyken. Du er i trygge hender når du bestiller brystoptimalisering fra Motiva, og du får god oppfølging også etter operasjonen.

Bli trygg på deg selv

Hverken hund eller brystoperasjon endrer livet ditt over natten. Hvis du er usikker på deg selv, må du trene mentalt. Men det blir lettere å trene mentalt når du føler deg vel med egen kropp og i tillegg har en bestevenn som aldri svikter deg. Hunden får deg ut og gjør deg mer aktiv, og brystoperasjonen kan hjelpe deg med de kroppslige endringene du ikke kan forandre gjennom trening. Og når du føler deg vel i egen kropp, blir det enklere å være modig. Når du er tilfreds med seg selv, er det lettere å ta litt større plass i hverdagen.

Okategoriserade

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *