Reservedeler til mobil som gjør lufteturen bedre

Reservedeler til mobil som gjør lufteturen bedre

Hunden er klar for tur før du får satt deg ned. Dagene blir kortere og det er fint å gå tur mens det er lyst. Det gir både deg og hunden en fin tid sammen, og er noe som både har fått deg i bedre form og gjort deg lykkeligere.

En luftetur i dag er ikke som den var før. Man skal både være tilgjengelig på e-post og mobil. Samtidig vil man få logget de skrittene man går for å holde oversikt. Det er mange ting som er viktig å registrere, og få foreviget på kamera.

Operativ mobil

Operativ mobil er man nødt å ha for turer med bestevennen. Men med nye turklær er det lett for å bomme på lomma. Det har jeg gjort mange ganger selv. Plutselig ligger mobilen i en sølepytt borte på stien. Det kan gå så ille at skjermen knuser.

Et deksel er en god beskyttelse for mobilen. Skulle man miste mobilen, så er det stor sjanse for at skjermen sprekker. Det er et av de viktigste reservedeler for iphone og nettbrett i dag. Den består av herdet glass og klistres fint på skjermen.

Batteri og kamera

Annet tilbehør for hundeglade folk er et must. Det gjør turen bedre og holder styr på avtalene. Om du har mista mobilen i bakken blir ikke bare hunden lei. Du må skynde deg å fikse problemet. En løsning du ser på som umulig er likevel ikke langt unna. Du kan selv skifte skjerm og kamera glass ved å skru opp mobilen og putte inn en ny modul.

Batteri har blitt enklere å bytte de senere årene. Det har litt med at modulene sitter løst og at det fins bedre verktøy til å gå løs på en ødelagt mobil med. Uansett hvilken mobil du eier så fins det mobilbatterier her.

Ha det klart til lufteturen

Når hunden din legger hodet på skakke og lurer på om du kan ta den med på tur, så er det uansett et fint avbrekk i hverdagen. Få på seg skoa og en god jakke. Hunden foretrekker en eier som har musikk på øret, men som kan følge med på de samme morsomme tingene som fins på stien. Ha mobilen klar til neste tur med hunden.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *